Scroll Top

Cornerul NUK România, succes la Social Media for Parents 2017

 

 

 

 

 

Special pentru vizitatorii Social Media for Parents 2017, echipa Creative Ideas a gândit, împreună cu clientul NUK România, un corner în care mamele – și tații, desigur – care au participat la eveniment să se poată relaxa câteva clipe. Sau măcar să își amintească, pentru scurt timp, că relaxarea și o pauză la timpul ei le fac bine.

Decorul creat pentru NUK, amenajat cu ajutorul Meli Melo Deco România – un fotoliu mai mult decât confortabil, decorațiuni vintage chic, rame foto cu citate care te fac să răspunzi cu un zâmbet – a fost o reală atracție pentru participanții la Social Media for Parents 2017. Aranjamentele florale, create de Eltung Flores, și voucherul cadou oferit de NUK România (un voucher de cumpărături în valoare de 1000 de lei la emag.ro) au întregit conceptul și au făcut din activarea NUK un moment de care suntem mândri.

Mulțumim clientului nostru pentru încredere, Meli Melo Deco și partenerilor pentru sprijin și nu în ultimul rând, participanților care ne-au răspuns cu zâmbete de apreciere.