Scroll Top

Finn Crisp-parte a unei diete echilibrate bazată pe fibre dietetice esențiale

 
Finn Crisp_sugestions (Demo)

În ziua de astăzi, auzim la tot pasul o mulțime de lucruri despre cum să ai un stil de viață sănătos, cum să îți menții silueta sau tot felul de descoperiri ale dietei perfecte. Însă, care este până la urmă adevăratul secret pentru o dietă echilibrată?! Răspunsul nutriționiștilor la această întrebare este alimentația sănătoasă si sportul. Ultimele cercetări arată că un stil de viață sănătos este cel bazat pe fibre dietetice esențiale, deoarece acestea contribuie la menținerea sanatății sistemului digetiv și la menținerea sănătății optime.

Cu toate acestea, una dintre principalele cauze care îngreunează adoptarea unui stil de viață sănătos este fără îndoială, agitația contemporană în care trăim. Gustările nesănătoase dintre mese, neglijarea activităților fizice, mesele luate în grabă sau la ore târzii, sunt doar câțiva dintre factorii care contribuie la disfucțiile organismului nostru. 

Renunțarea la micile capricii culinare este o adevărată luptă între trup și minte

Fiecare dintre noi, am trecut cel puțin o dată în viață printr-un moment în care ne-am găsit „refugiul” în cutia de ciocolată, în primul fast-food sau în prima patiserie care ne-a ieșit în cale. Cu alte cuvinte, renunțarea la miciile capricii culinare este o adevărată luptă între trup și minte. Însă, oricine poate avea un stil de viață sănătos atâta timp cât există voință!

Finn Crisp-parte a unei diete echilibrate

Pâinea din cereale integrale Finn Crisp este alternativa ideală pentru a înlocui produsele de panificație din alimentație, deoarece conține fibre dietetice esențiale care au multiple beneficii asupra organismului. Studiile nutriționale au arătat că un aport mare de fibre dietetice scade riscul de obezitate, diabetul de Tip 2, boala coronariană și cancerul colorectal.

5 pași simplii pentru o dietă echilibrată

  1. Nu săriți niciodată peste micul dejun! Cu toți știm că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, însă studiile arată că 28% dintre românii nu iau micul dejun zilnic. O persoană care sare peste micul dejun este mult mai predispusă să consume alimente nesănătoase și în cantități mai mari, în timpul zilei. Două felii de pânie crocantă Finn Crisp, un pahar de lapte, puțină brânză și un ou fiert sunt suficiente pentru un mic dejun rapid și sănătos.
  2. Nu uitați de fibrele dietetice esențiale! Recomandările nutriționale din toată lumea încurajează consumarea produselor integrale și a fibrelor dietetice. Aportul zilnic recomandat este de 25-35 de grame. Ținta este ușor de atins prin completarea meselor zilnice cu câteva felii de paine crocantă cu cereale integrale. De exemplu, Finn Crisp Original conține 20 grame de fibre dietetice per 100g. În același timp, o felie de Finn Crisp Original conține doar 22 de calorii.
  3. Renunțați la gustările nesănătoase dintre mese! În detrimentul covrigilor și al produselor de panificație nesănătoase, alegeți să consumați o felie de Finn Crisp cu o roșie, un avocado și de ce nu, chiar un măr!
  4. Convingeți-i pe cei dragi să consume fibre dietetice esențiale! Aveți musafiri si nu știți ce să pregătiți pentru cină? Un platou cu câteva felii de Finn Crisp cu cremă de brânză și somon va fi pe gustul tuturor!
  5. Înlocuiește produsele de panificație cu Finn Crisp! Pâine crocantă Finn Crisp este un produs versatil, ce poate fi consumat într-o mulțime de feluri. Pune-ți creativitatea la încercare și rămâi fit!

Despre Finn Crisp

Finn Crisp este o pâine crocantă fabricată în Finlanda. Producătorul Finn Crisp este numărul doi în lume în producția de pâine crocantă și lider în industria de panificație din Finlanda și Țările Baltice. Brandul Finn Crisp a fost înființat în Finlanda în 1952.

În România, produsele Finn Crisp sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL şi se găsesc în toate marile lanțuri de magazine Auchan, Carrefour, Cora si Mega Image în două variante: pâine crocantă tradițională (din secară și din tărâțe de secară) și pâine crocantă subțire (din secară, cu multicereale sau cu chimen, coriandru și usturoi). Prețul recomandat pentru o cutie de Finn Crisp de 175 g/200 g este de 9 lei.