Ramanem prieteni?

Legile europene cu privire la protectia datelor se modifica incepand cu 25 mai 2018.
Ne-ar face mare placere sa pastram relatia de prietenie pe care o avem cu tine.

Vrem sa faci parte in continuare din familia Creative Ideas, sa te invitam in continuare la evenimente faine organizate pentru oameni ca tine si sa te tinem la curent cu fiecare oportunitate profesionala perfecta pentru abilitatile tale.

Daca si tu iti doresti acest lucru, completeaza urmatorul formular si te pastram in baza de date.

✓Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de către Creative Ideas Marketing SRL si Strategic Marketing Concept SRL .
✓Sunt de acord să fiu invitat la evenimentele, seminarele, workshop-urile organizate prin intermediul Creative Ideas Marketing SRL si Strategic Marketing Concept SRL .
✓Sunt de acord să primesc materiale de promovare și informare, precum și produse promoționale în scop de marketing direct din partea Creative Ideas Marketing SRL si Strategic Marketing Concept SRL, cu scopul promovării clienților agenției.
✓Sunt de acord să fiu contactat pentru colaborări, parteneriate în scopuri de marketing, realizate prin intermediul Creative Ideas Marketing SRL si Strategic Marketing Concept SRL
✓Sunt de acord cu Termenii și Condițiile Politicii Private.

In cazul in care nu doresti sa te pastram in baza de date, vei fi scos din aceasta incepand cu 25 mai si nu vei mai putea beneficia de ultimele noutati.  Poti intra in continuare pe site aici >>>