Scroll Top

Irina Verlan: Am ales programul Strategic Restart pentru că-mi plac provocările

 
12802866_1153341704684929_3682798269482534052_n (Demo)

Au mai rămas trei zile pentru înscrierile în programul STRATEGIC RESTART.  În ultimele zile ne-am uitat pe solicitările voastre și cele mai interesante propuneri de colaborare ne-am gândit să le evidențiem cu ajutorul unor interviuri ca să-i cunoașteți și voi pe cei care vor sa devină ambasadori ai propriilor lor branduri. Una dintre candidate este Irina Verlan.

Irina Verlan este genul de persoană care atrage imediat privirea și interesul. Ea este un „storyteller” prin definiție, o femeie plină de energie și cu o atenție la detalii care dau dovadă de rațional. Irina ne-a răspuns la întrebările noastre si ne-a impartasit cu pasiune cum vede ea lucrurile în ceea ce privește transformarea unui vis într-o marcă personală autentică și reală.

Irina, iți multumesc că ai ales programul Strategic Restart. Vorbește în câteva cuvinte despre tine, să te cunoaștem și noi dar și cititorii.

Mă numesc Irina Verlan, am 25 de ani şi mereu am avut ceva de spus. Treaba asta cu „mereu am avut ceva de spus” mi-a adus o carieră în domeniul dreptului, iar în prezent, fiind conştientă tot mai mult de puterea mea în ceea ce priveşte comunicarea, am ales să mă dezvolt în această direcţie. Mă caracterizez drept o fire raţională, directă, onestă şi transparentă. Sunt autodidactă şi îmi place să explorez oameni, locuri şi emoţii necunoscute. Cred în viaţă si în forţa acesteia – tocmai din aceste motive mă consider o optimistă şi o idealistă veritabilă. Nu am un motto şi nu cred în modele, însă cred în oameni!

Cum ai aflat de Strategic Restart ?

Irina: Despre Strategic Restart am aflat într-o dimineaţă devreme citind un articol pe blogul “Presa in Blugi” care descria aceasta initiativă într-un mod interesant şi provocator. Recunosc că, înainte de a trimite înscrierea, am cercetat puţin internetul şi am căutat mai multe informaţii despre organizatorul evenimentului: agenţia Creative Ideas. Profesionalismul, seriozitatea dar mai ales activitatea de 9 ani pe piaţa social media mi-au dat curaj să apăs butonul “Send”.

 Ce te-a determinat să te înscrii cu proiectul tău de blog?

Irina: Îmi plac provocările! Îmi place să cuceresc noi culmi prin urmare, înscrierea în această competiţie este o nouă provocare din care îmi doresc să fructific realizări frumoase pentru proiectul meu.  Mi-am trimis înscrierea cu ceva emoţii la activ dar am încredere că trimirea aplicaţiei mele a fost o decizie bună pentru creşterea şi dezvoltarea proiectul meu de blog.

Cum și de ce ai ales să faci pasul în social media și dacă ai avut de la început domeniu sau nu?

Irina: Comunicarea este o parte esenţială din mine iar social media, la acest moment, este cel mai bun teren unde îmi pot dezvolta această latură.  Am acceptat provocarea social media acum 4 ani scriind cu timiditate pe un blog deschis pe platforma Blogspot.

Cu timpul, am intrat tot mai des in contact cu oamenii din această arie de competenţă si am realizat că am ceva de spus si că ceea spun se regăseşte în opiniile oamenilor care mă urmăresc. Astfel am decis să trec la un nivel profesionist in care să ofer o notă de seriozitate scrisului pe blog. Din noiembrie 2015 am deschis noul meu blog www.irinaverlan.ro – Storyteller de care sunt foarte mândră şi căruia îi prezic un success răsunător.

 Cum percepi concurența și ce înțelegi prin brand awareness?

Irina: Ar fi ciudat să spun că nu văd concurenţa dar, raţional vorbind, cred că atunci când vorbim de mărci personale, competiţia se reduce la lupta cu tine însăţi – astăzi poţi fi mai bun decât ieri, iar mâine cu siguranţă poţi fi mai bun decât azi.  Am interacţionat şi cunosc persoanele cu o marcă personală ancorată în prezent şi pot spune că nu le văd drept concurenţă ci, mai degrabă, văd în aceşti oameni un exemplu de reuşită de la care am de învăţat foarte multe.

Prin brand awareness înţeleg felul în care este perceput omul Irina Verlan. Este esential pentru mine să transmit un mesaj real, autentic care să inspire oamenii să fie mai buni, să accepte noi provocări, să se implice, să-şi dorească mai multe de la ei şi de la viaţă.

 Ce așteptări ai de la acest proiect?

Irina: Acest proiect îmi crează aşteptări pozitive. Șansa de a câştiga suportul unei echipe profesioniste care mă va ajuta să cresc proiectul meu, îmi dă emoţii. În acest moment pot spune că toată experienţa de până acum a fost una plină de energie pozitivă, o experienţă de pe urma căreia am învăţat multe lucruri interesante despre mine.

Un mesaj pentru cititorii tăi…

 Dragii mei, vă mulţumesc pentru răbdare şi perseverenţa în aprecierea articolelor publicate. Comentariile, observaţiile de valoare toate acestea mă ajută să evoluez, să mă perfecţionez dar, cel mai important, acestea m-au ajutat să depăşesc momentele de incertitudine în ceea ce priveşte viitorul blogului meu.

Vă mulţumesc că îmi sunteţi alături, vă mulţumesc pentru încurajări şi sprijinul moral. Alături de voi am crescut şi sper să cresc tot mai mult într-un mod frumos şi armonios. Vă mulţumesc şi vă aştept cu noi articole pe blog dar şi pe pagina de Facebook a blogului.

Așteptăm în continuare înscrieri la adresa [email protected] cu subiectul Strategic RESTART.