Scroll Top

Paralela 45 iti dezvaluie cele mai romantice locuri din Londra pentru Valentine’s Day

 
f (Demo)

În ultimii ani, Valentine`s Day a devenit un motiv de a sărbători dragostea și pentru români. Tot mai mulți îndrăgostiți aleg să își petreacă această zi specială alături de persoana iubită, iar una dintre cele mai căutate destinații pentru o escapada romantică este Londra.

 

De Ziua Îndrăgostiților, întreagă capitală a Angliei este cuprinsă de atmosferă „Love is în the air!”, iar câteva zile petrecute doar cu persoana iubită se transformă într-o amintire de neuitat.

 ➡ Londra-capitala unde atmosfera „Love is în the air!” este la ea acasă

O croazieră cu vaporașul pe Tamisa, o plimbare pe străzile și în parcurile londoneze, sau o vizită în faimoasele muzee din Londra, pot face din sejurul romantic o experiență de neuitat. Printr-o astfel de escapadă romantică, îndrăgostiții își pot petrece timpul descoperind valorile culturale ale Londrei, dar în același timp își pot surprinde persoana iubită cu o declarație de dragoste în Golden Eye, una dintre principalele atracții turistice ale Londrei.

„De la an la an, românii sunt tot mai interesați de ofertele agenției noastre pentru Valentine`s Day. Aceștia aleg să plece în străinătate alături de persoana iubită, tocmai pentru a vizita destinații speciale. Anul acesta cea  mai căutată destinație este Londra, dar avem și alte două oferte turistice la Predeal și Sinaia pentru cei care doresc să rămână în țară.”, a declarat Alin Burcea, președintele companiei.

Cu prilejul Zilei Îndrăgostiților, agenția de turism Paralela 45 vine în întâmpinarea celor care doresc să petreacă câteva zile romantice cu o ofertă turistică de 5 zile în capitala Angliei. Prețul unei sejur în Londra este de 499 Euro de persoană și constă în 4 nopți de cazare la hotel de 3*, mic dejun inclus, transport tur-retur cu avionul și însoțitor de grup autorizat pe toată durata sejurului.

Pentru cei care doresc să rămână în țara și să aibă parte de un weekend romantic, Paralela 45 oferă alte două variante pentru a petrece ziua de Valentine`s Day: un weekend la Predeal sau Sinaia. Un sejur de 3 zile la Predeal costă 330 Lei de persoană și include cazarea pentru 2 nopți la hotel de 4* și un pachet special cu șampanie, petale de flori în cameră, o cină specială și două ședințe de jacuzzi și sauna la lumina lumânărilor. Prețul unui weekend la Sinaia cu 2 sau 3 nopți de cazare la hotel de 4*, este de 449 de lei, respectiv 559 de lei pentru 3 nopți.

➡ Despre Paralela 45  

Paralela 45  activează de peste 25 de ani pe piață vacanțelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din România, ce deține o rețea națională formată din 35 de agenții și aproape 200 de angajați. Alături de turismul individual și intern, chartere și bilete de avion, Paralela 45 se concentrează acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regăsindu-se în exclusivitate doar aici.

Paralela 45 a fost votată timp de șapte ani la rând drept “Cea mai de încredere agenție de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest și a câștigat în 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparație pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro .