Scroll Top

Ritazza dă sens dimineții de luni și te provoacă la concurs

 
Concurs RITAZZA (Demo)

Se spune că lunea este cea mai grea zi a săptămânii, în care abia reușim să ne intrăm în ritm. Caffè Ritazza România vine să înlăture această idee și lansează campania Ritazza dă sens dimineții de luni, dând startul unui nou concurs pentru toti iubitorii de cafea, concurs al cărui câștigător va primi cafea în fiecare dimineață de luni, până la sfârșitul anului 2017.

De ce par mai dificile zilele de luni

Studiile au arătat că zilele de luni nu sunt mai stresante sau deprimante decât celelalte zile ale săptămânii. Singura diferență se observă în cazul zilei de vineri, care este considerată mai puțin stresantă pentru că se anticipează weekend-ul. Ceea ce face cu adevărat ca ziua de luni să pară mai dificilă decât celelalte este schimbarea emoțională mai mare dintre duminică și luni, adică dintre o zi de weekend și relaxare și o zi de muncă, schimbare care nu este la fel de proeminentă atunci când ne referim la două zile consecutive de muncă.

De aceea, dificultatea zilei de luni se răsfrânge asupra fiecăruia în funcție de atitudinea pe care acesta o are vizavi de noua săptămână. Buna dispoziție și o cafea aromată vor face mai ușor trecerea de la weekend către o nouă zi de muncă.

Ritazza dă sens dimineții de luni și te premiază cu cafea în fiecare dimineață

Caffè Ritazza România încurajează trecerea mai ușoară peste ziua de luni și lansează campania Ritazza dă sens dimineții de luni. Până la sfârșitul lunii martie, Ritazza vă provoacă să povestiți într-un comentariu la postarea de concurs de pe pagina Caffè Ritazza România ce vă motivează și cum faceți față zilelor de luni. Câștigătorul își va putea savura cafeaua în fiecare zi de luni, până la sfârșitul anului 2017, în oricare dintre cele două cafenele Ritazza.

„Diminețile de luni sunt grele oricum ar fi, așa că măcar să ne trezim cu un zâmbet și cu o cafea bună! Noua campanie Ritazza este gândită pentru a da sens și a aduce un strop de savoare zilelor de luni și o doză serioasă de energie și bună dispoziție tuturor celor care iubesc cafeaua”, explică Cristian Aron, managing partner Caffè Ritazza România.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în data de 2 aprilie 2017 pe pagina de Facebook Caffè Ritazza România, acolo unde este disponibil și regulamentul campaniei.

Despre Caffè Ritazza România

Povestea Caffè Ritazza a luat naștere în 1995, inspirată fiind de cafenelele din nordul Italiei. Astăzi, Ritazza este deja prezentă cu peste 120 de unități în 23 de țări. În România, Caffè Ritazza  este o franciză de cafenele nouă pe piață și a deschis prima locație în luna mai, în Plaza România, urmată în aceeași lună, de o a doua cafenea, deschisă în Mall Vitan.

Concepută ca un loc de întâlnire pentru cei care își doresc să bea o cafea bună, Ritazza oferă clienților cafea realizată cu talentul și priceperea celor mai buni Barista, trainuiți în Anglia. De asemenea, pe lângă produsele pe bază de cafea, pune la dispoziție și mâncare proaspătă, sandwich-uri, dulciuri, iaurturi și smoothie-uri în diverse combinații.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cafferitazzaromania