Scroll Top

S-a lansat Academia de Sănătate Ropharma

 
Academia de sanatate (Demo)

Ropharma lansează Academia de Sănătate, un nou concept de informare, prevenție și tratament. În fiecare lună, Academia de Sănătate Ropharma va aduce câte o abordare nouă a celor mai des întâlnite afecțiuni în funcție de perioadă și va veni cu soluții și sfaturi utile de prevenție sau tratament sub forma unor lecții gratuite de sănătate.

Pentru că pune mereu sănătatea pe primul loc, Ropharma urmărește în mod constant să împărtășească cunoștințele cu membrii comunității, să se dezvolte și să ofere continuu soluții naturale, practice și convenabile. Astfel a luat naștere Academia de Sănătate Ropharma, care își propune să vă fie mereu alături și de ajutor cu lecții de sănătate, atunci când aveți nevoie de un tratament, de sfatul unui specialist sau de îndrumarea unui prieten.

Ne dorim să vă împărtășim cunoștințele noastre pentru alegeri informate și responsabile, începând cu o consiliere de specialitate și terminând cu produse atent selectate la cel mai bun raport eficiență/preț. Astfel,  Academia de Sănătate Ropharma vă susține în grija față de bunul cel mai de preț: sănătatea”, explică Florența Crețu, specialist Ropharma.

Ce aduce Academia de Sănătate Ropharma

Râvnim la sănătate în fiecare clipă. Dar sănătatea trebuie doar păstrată, iar cheia stă în echilibru! De aceea, Academia de Sănătate Ropharma aduce la un loc invitați speciali care să asigure o informare rapidă și corectă, adaptată unei vieți în permanentă schimbare.

Atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare, medici români, specialişti de renume, nutriționiști sau personal traineri dăruiesc un strop din ştiinţa lor: răspund întrebărilor dumneavoastră, vă oferă informaţii valoroase şi recomandări cu privire la prevenţie, metode moderne de diagnosticare şi tratament.

Fii mai tare decât răceala și gripa – Prima lecție din Academia de Sănătate

Ce se întâmplă de fapt atunci când răcim, care este perioada de contagiozitate maximă, cum se transmite răceala și care sunt cele mai eficiente metode de prevenție? Prima lecție din Academia de Sănătate vine cu răspunsurile tuturor acestor întrebări și cu o mulțime de alte informații utile într-o perioadă în care răceala și gripa încă persistă.

Alătura-te, învață, profită de surprizele pe care ți le-am pregătit și devino Premiant Ropharma.

Despre Ropharma

Ropharma este o companie românească ce funcționează după un business integrat prin distribuție a produselor farmaceutice și parafarmaceutice, comerț cu amănuntul prin propria rețea de farmacii, producție de medicamente, suplimente alimentare și lapte praf prin fabricile din Târgu Mureș, Chișinău și Doștat (jud.Alba) și servicii medicale prin spitalul privat multidisciplinar Sfântul Constantin din Brașov.

Pentru mai multe detalii, accesați: http://www.ropharma-healthcare.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro.

#academiadesanatate #ropharmahealthcare