Scroll Top

Sărbătorește 60 de ani de inspirație cu NUK

 
60-de-ani-nuk (Demo)

NUK lansează Tag Someone Who Inspires You, o campanie prin care ne încurajează să îi trimitem un mesaj de mulțumire persoanei care ne-a inspirat și care a adus mai multă valoare vieții noastre. Pentru că, de-a lungul celor 60 de ani de existență, inspirația a fost sursa reușitei NUK, brandul își propune să amintească fiecăruia dintre noi de începuturi, de drumul pe care l-a parcurs până a ajuns să fie cine este astăzi și de persoana care i-a fost sursă de inspirație în toată această perioadă. 

„Este important să trecem prin viață cu ochii deschiși larg și să găsim inspirația de a alege soluțiile corecte pentru nevoile reale. Aceasta este promisiunea pe care NUK a onorat-o cu succes în cei 60 de ani de existență și motivul pentru care NUK a fost și va fi în continuare sursă de inspirație pentru milioane de părinți din toată lumea”, explică Raluca Hendoreanu, Brand Manager NUK.

Așa cum mamele au fost dintotdeauna o sursă de inspirație pentru scriitori, compozitori sau pictori, pentru NUK cei mici au constituit, de-a lungul timpului, inspirația în jurul căreia s-au conturat 60 de ani de experiențe frumoase. Experiențe la care viața, natura, experții și părinții au contribuit în egală măsură.

De 60 de ani alături de părinți și copii

Dezvoltate ca urmare a cercetărilor medicale și sub atenta supraveghere a experților, produsele NUK sunt rodul comunicării și schimbului constant de opinii cu părinții și copiii. Având la bază mai ales experiențele mămicilor de pretutindeni, cunoștințele acumulate de 6 decenii s-au concretizat într-o comoară unică numită Experiență. NUK vine în ajutorul mamelor cu articolele de care au nevoie, chiar din primele zile de viață ale micuților.

Utilizate și îndrăgite de mămici și bebeluși din peste 110 de ţări și de pe 5 continente, produsele Nuk sprijină și promovează dezvoltarea naturală a bebelușilor prin crearea unor produse îndreptate optim către nevoile acestora.

Despre NUK

Totul a început în anul 1956, când cei doi experţi în dentiţie, Prof Dr Dr W. Balters şi Dr med. dent. A. Müller, au pus fundamentul pentru NUK prin invenţia primei suzete ortodontice. Ulterior, expertiza NUK în domeniul îngrijirii bebeluşilor, combinată cu exigenţa de a oferi produse din materiale selectate şi de cel mai înalt nivel calitativ posibil, a condus către concepte bine gândite, ajustate optim la nevoile fiecarei etape a dezvoltarii bebeluşilor.

Portofoliul de produse constă în biberoane, tetine, suzete, produse pentru mămici în perioada alăptării (tampoane pentru sân, pompe pentru extras laptele matern, apărători pentru sân etc.), produse de dentiţie orală, produse de igienă și îngrijire etc.

Detalii pe: www.nuk.com şi pe www.facebook.com/NUK.Romania

#seeyourselfandinspire #nuk60deani #tagsomeonewhoinspiresyou