Scroll Top

Siropurile de fructe YO reinventează petrecerile de acasă de altădată

 

Perioada sărbătorilor este perioada în care românii organizează cele mai multe petreceri acasă, mese în familie sau între prieteni. YO, brandul austriac de siropuri de fructe reinventează petrecerile acasă și propune o serie de șase cocktail-uri și două punch-uri ce pot fi introduse în meniul de sărbători sau cu diferite ocazii aniversare.

Până acum câțiva ani, petrecerile acasă erau nelipsite din familiile românilor. Cu ocazia zilelor onomastice, a meselor în familie sau între prieteni sau a petrecerilor de sărbători, românii preferau să petreacă într-un cadru restrâns și initim, acasă. De dragul acelor momente, siropuri de fructe YO reinventează petrecerile acasă! Fie că alegeți o Fiesta  Mexicană, Princess Party, Flower Power Party, Mafia Party, Pijama Party, Bond Party sau Geek Party, posibilitățile de a vă surprinde prietenii cu o petrecere tematică de neuitat sunt multiple.

Siropurile YO – Farmecul petrecerilor de altădată

Brandul YO de siropuri de fructe este un brand austriac cu tradiție, ce are o experiență de peste 60 de ani în producția de siropuri de fructe, destinate tuturor membriilor familiei. Siropuri YO pot fi folosite în prepararea băuturilor alcoolice și non-alcoolice, fiind foarte versatile și disponibile într-o varietate de arome.

„Cu toții ne amintim de petrecerile în familie sau de zilele de naștere din copilărie pe care ni le organizau părinții acasă! De cele mai multe ori, de la aceste petreceri nu lipseau clasicele băuturi  pe bază de sirop de fructe și apă minerală sau sifon. De dragul acelor petreceri, brandul de siropuri YO reinventează petrecerile de altădată și propune o serie de șase rețete de cocktail-uri și două punch-uri care să înveselească petrecerile acasă.” a adăugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Cocktail-urile YO – șase moduri de a îți impresiona prietenii

Brand-ul de siropuri de fructe YO a selectat șase dintre cele mai consumate cocktail-uri și le-a readaptat într-o maniera proprie și au ca și ingredient principal, siropul YO. Cele șase rețete de cocktail sunt disponibile în format video, pentru a putea fi reproduse de oricine, fără să aibă prea multă experiență în bartending. Cele șase rețete de cocktail-uri YO sunt disponibile pe canalul de Yotube: https://www.youtube.com/channel/UCSUqFZ4vEj6SvBMaiVDLoLQ

Punch-uri aromate pentru petreceri colorate

Punch-urile sunt băuturile ideale pentru petrecerile cu prietenii! Fiind ușor de preparat și de servit, aceste băuturi sunt cele mai apreciate de către persoanele tinere. Una dintre rețetele de punch-uri pe care le propune brand-ul de siropuri YO este Sherry Butter, o băutură pe bază de vin roșu, Cherry Brandy, sirop YO de fructe de pădure și suc de lămâie. Cea de-a doua rețetă de punch este Sparkling Raspberry Punch, pe bază de prosseco, sirop YO de zmeură și suc de lămâie.

Despre Siropurile de fructe YO

În Austria, YO este cel mai popular brand de siropuri de fructe, apreciat în egală măsură de copii și de bunici. YO, un brand cu tradiție, zeci de ani de experiență și un nivel ridicat de competență în producția de sirop, are azi cele mai bune rețete. Și asta este ca o garanție a gustului unic de fructe, din toate variantele de siropuri de fructe YO.

De asemenea, siropul de fructe YO este foarte indrăgit și în alte țări din Europa, precum Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Sovenia, Croatia, Italia, Bosnia și Herțegovina și chiar în Insulele Maldive.

În România, siropurile de fructe YO sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL şi se găsesc în toate marile lanțuri de magazine Cora, Carrefour, Kaufland, Auchan și Selgros. Prețul recomandat pentru o sticlă de 0,7 l este de 12.99-13.59 lei.