Scroll Top

Exclusive Beauty & Fashion Shows: Experienta de shopping pe care ai asteptat-o!

 
img-3 (Demo)

In zilele de 17, 18 si 19 noiembrie Palatul Noblesse – Lifestyle Palace iti propune o experienta de shopping unica, in cadrul Exclusive Beauty & Fashion Shows. Timp de trei zile esti invitat sa evadezi din banal intr-o atmosfera rafinata si sa descoperi un mix unic de piese vestimentare, accesorii si produse de beauty.

Exclusive Beauty and Fashion Shows celebreaza design-ul in toate formele lui – vestimentar, de produs si interior, oferindu-ti un “spectacol” al frumosului si creativitatii. Lasa-te vrajit de interioarele rafinate ale Palatului Noblesse amenajate in stiluri diferite de Studio Insign si ofera-ti timp sa descoperi produse deosebite, sa afli ce i-a inspirat pe designerii care le-au semnat sau sa descoperi povestea din spatele brand-urilor.

Prezentari de moda in acorduri de vioara by Graziella, expozitie de arta, lansare de carte, cocktail parties imbinate cu sesiuni lejere de networking sunt o parte dintre ingredientele ce vor face din serile la Exclusive Beauty & Fashion Shows o experienta de shopping inedita.

????????????????????????????????????

Palatul Noblesse, o cladire istorica din centrul Micului Paris, s-a aflat pana in 2014 in degradare si uitare, insa a redevenit un loc activ, incarcat de frumos, incarcat de persoane care iubesc frumusetea cladirilor istorice, cu eleganta si rafinamentul lor. Astfel, povestea lui continua si esti invitat sa faci parte dintr-un nou capitol creat prin acest gen de evenimente.

Exclusive Beauty & Fashion Shows este al treilea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair si Noble Drinks Fair & Networking Events.

Accesul la targ se va face pebaza de bilete. Pretul unui bilet este de 15 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse.

Pe toata perioada evenimentului, Noblesse Interiors isi surprinde vizitatorii cu 25% reducere la produsele expuse in showroom.

????????????????????????????????????

Program Exclusive Beauty & Fashion Shows

Joi, 17 noiembrie: 18:00-22:00

Deschidere eveniment Loredana Preda, CEO Noblesse Group International

Prezentari expozanti

Expozitie de pictura “Sensul vietii” – Gina Maican

Invitat special MarzaTraian – președintele Uniunii Artiștilor Plastici

Cocktail Party & Live Concert

 Vineri, 18 noiembrie: 18:00-22:00

Lansare carte Thea Haimovitz, “Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor”

Prezentare de moda Claudia Rawlings

Cocktail Party & Live Concert

Sambata, 19 noiembrie: 16:00-22:00

Prezentare de moda Ana Novic

Demonstratie de make-up Academia de Coafor&Make-upDorina Gheorghe

Cocktail Party & Live Concert

Expozanti

Noblesse Interiors, AdelinaRusu, Ana Novic, Cozette Boutique, Claudia Rawlings, Issaco Stillmoda, Verogia, Lumiere Collection, Purezza, 925 Gents, Shukar Bijoux, Thea Haimovitz, Gabriela Atanasiu (Rochiedeseara.ro), Madame Lucie, AnimoCaffee.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook Exclusive Beauty & Fashion Shows pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul evenimentului, invitati speciali si concerte live.

????????????????????????????????????

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiative antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Centru de Arte si Evenimente – Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse – Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului architect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioada naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelo roriginale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artăși design, un concept unic în Europa.