Scroll Top

Afla de ce Paralela 45 iti recomanda Portugalia si Croatia, pentru o vacanta sublima

 
www.annsophiefalter.com (Demo)

Niciodată nu este prea devreme pentru planificarea vacanței! De aceea, agenția de turism Paralela 45 a ales două destinații care nu trebuie ratate în vara anului 2016: Portugalia și Croația. Aceste două chartere au devenit tot mai căutate de românii care vor să experimenteze și alte destinații decât cele clasice precum, Turcia sau Grecia. 

 „Încă de la începutul anului 2016, românii au început să apeleze la serviciile agenției noastre pentru a-și planifica vacanța de vară. Pe lângă destinațiile clasice către Turcia și Grecia, turiștii români au alte două destinații preferate: Algarve-Portugalia și Split-Croația. Așadar, putem considera aceste două destinații drept, destinații must-have pentru vară anului 2016. O vacanță în una dintre aceste destinații este foarte ofertantă, deoarece ai posibilitatea de a beneficia de comfortul și relaxarea unei stațiuni turistice de litoral, dar în același timp poți să vizitezi locuri cu o încărcătură culturală aparte!” a declarat Alin Burcea, președintele companiei.

Algarve-„Pământul eternei primăveri” sau locul cu cele mai frumoase plaje din Europa

 Portugalia a devenit în ultimii ani una dintre cele mai vizitate țări europene, atât pentru plajele sale impresionante și peisajele superbe, cât și pentru locurile cu încărcătură culturală aparte. Prețul unui sejur de 7 nopți într-o stațiune din regiunea Algarve, supranumită și „Pământul eternei primăveri”, începe de la 496€/ persoană și include biletul de avion către Faro și transferurile de la aeroport la hotel.

 Split-locul unde frumusețile naturii se îmbină cu istoria

 Pentru cei care doresc să petreacă un sejur de 7 nopți într-un loc cu o istorie bogată, destinația ideală este stațiunea Split din Croația. Split este al doilea oraș că mărime din Croația, iar arhitectură cu influențe romane a orașului se îmbină perfect cu frumusețile naturii. Un sejur de 7 nopți cu bilet de avion și transferurile de la aeroport la hotel incluse, începe de la 362€/ persoană.

 Pentru rezervări și mai multe detalii despre ofertele agenției de turism Paralela 45, accesați site-ul www.paralela45.ro .

Split_Croatia

 Despre Paralela 45  

 Paralela 45  activează de peste 25 de ani pe piață vacanțelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din România, ce deține o rețea națională formată din 35 de agenții și aproape 200 de angajați. Alături de turismul individual și intern, chartere și bilete de avion, Paralela 45 se concentrează acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regăsindu-se în exclusivitate doar aici.

Paralela 45 a fost votată timp de șapte ani la rând drept “Cea mai de încredere agenție de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest și a câștigat în 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparație pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro .