Scroll Top

Blefaroplastia, intervenția care întinerește chipul cu până la zece ani

 

Un studiu al Asociaţiei Române de Turism Medical, având la bază ultimele statistici la nivel global, arată că blefaroplastia se află pe locul III în lume, în rândul celor mai populare intervenții chirurgicale. Această intervenție întinerește aspectul chipului cu până la zece ani, fiind o procedură prin care se îndepărtează excesul de piele și de grăsime de la nivelul pleoapelor.

ed20aabde3ddd7dc783ba2fc08c6808f

Pielea sensibilă din regiunea orbitală cere o întreținere atentă, însă influențele negative exterioare înseamnă, în timp, pleoape căzute, cearcăne, exces de piele sau un tonus tegumentar redus. Blefaroplastia este o procedură simplă, operatorie, care se realizează la nivelul ochilor. Cu ajutorul acestei  intervenţii chirurgicale, excesul de grăsime și de piele de la nivelul pleoapelor inferioare și superioare este înlăturat. Procedura conferă un aspect plăcut şi reîntinerit și în acelaşi timp, corectează scăderea câmpului vizual.

Efectele benefice ale unei astfel de intervenţii chiurgicale sunt vizibile încă din primele săptămâni după operație, iar corecția chirurgicală a pleopelor nu are niciun efect asupra vederii în sine:

,,După ce sunt înlăturate pungile de grăsime şi excesul tegumentar, zona este suturată cu fire foarte fine și se administrează un tratament cu antibiotice, pentru a preveni infecțiiile. În aproximativ trei săptămâni, dispar şi petele de culoare roşie-vineție. O astfel de intervenție nu supune pacientul la niciun fel de risc, iar rezultatele se mențin ani de zile, îmbunătățind foarte mult aspectul estetic, dar și confortul psihic.”, afirmă dr. chirurg estetician Călin Doboș.

Operațiile sunt recomandate persoanelor de peste 35 de ani și sunt contraindicate în cazul persoanelor cu afecțiuni oftalmologice, boli cardiovasculare, diabet sau hipertiroidie.

Mai multe informații despre activitatea medicului chirurg estetician Călin Doboș, aflați accesând website-ul www.drdoboscalin.ro și  pagina de Facebook facebook.com/DobosCalin.

Despre Dr. Călin Doboș

Cu o vastă experiență în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în peste 15 ani de lucru în țară, Dr.Călin Doboș te va ajuta să-ți schimbi viața și să-ți recapeți încrederea în tine și în ceea ce ești. A făcut prima intervenție de chirurgie estetică în anii studenției, iar de atunci sute de pacienți/an au beneficiat de serviciile sale. Folosind tehnologie de ultimă generație, dr. Calin Doboș te ajută să-ți schimbi viața, să-ți recapeți încrederea în tine și în ceea ce ești.

Stagiile de perfecționare în străinătate, pregătirea timpurie făcută încă de pe băncile facultății, dar și sutele de cazuri soluționate anual reprezintă cartea de vizita a Dr.Călin Doboș.