Scroll Top

Bonne Maman: Idei creative pentru prepararea micului dejun

 

Misiunea mămicilor de a îi face pe cei mici să mănânce micul dejun poate fi adesea una anevoioasă. Campania „Bonne Maman: Mâncăm micul dejun și ne distrăm” face diminețile mămicilor mai ușoare, iar pe cei mici să mănânce cu zâmbetul pe buze. Bonne Maman îndeamnă mămicile să îi implice și pe copii în prepararea micului dejun, urmând ca această activitate să se transforme într-o joacă plină de creativitate.

Cartonas Bonne M

Prin această campanie, Bonne Maman oferă idei creative de mic dejun, o serie de câteva preparate simple, în care ingredientul principal este dulceața. Bonne Maman poate fi folosită pentru prepararea multor rețete delicioase, la care cei mici nu vor putea rezista tentației. Printre rețetele recomandate de Bonne Maman se numără clasica pâine cu unt și dulceață, gogoșile cu dulceață precum cele ale bunicii, croissant sau gofre cu dulceață, clătite cu dulceață, orez cu lapte și dulceață, iaurt cu musli și dulceață sau melcișori cu dulceață.

Cu Bonne Maman, micul dejun se transformă într-o activitate creativă și distractivă

Prepararea acestor rețete se poate transforma într-o activitate distractivă, care să implice toți membrii familiei: de la cei mai mici, până la cei mai mari. Pentru diminețile în grabă, câteva felii de pâine prăjită cu unt și dulceață Bonne Maman pot fi o variantă de mic dejun ușor și rapid de preparat. În diminețile de weekend, tradiționalele gogoși cu dulceață Bonne Maman, clătite sau melcișori cu dulceață pot fi o modalitate de a petrece timpul împreună cu cei dragi, dacă prepararea lor îi va implica pe toți membrii familiei.

După consumare, fiecare borcan de dulceață Bonne Maman poate deveni un obiect de decor, un recipient util pentru depozitare sau un instrument folositor la treburile casnice. Mai mult decât atât, orice borcan Bonne Maman gol poate fi o modalitate de a pune în valoare creativitate celor mici. Pentru asta, este nevoie doar de un borcan gol de Bonne Maman, instrumente de pictat, puțină imaginație și chef de joacă.

Dulcețurile Bonne Maman au un conținut de peste 50% fructe, la fel ca și dulceața făcută în casă

„Pentru fiecare dintre noi, micul dejun trebuie să fie cea mai importantă masă a zilei. În cazul copiilor, micul dejun se poate transforma într-o activitate distractivă care să le pună în valoare creativitatea. Mai mult decât atât, dulceața Bonne Maman poate fi un element cheie pentru a îi convinge pe cei mici să mănânce alimente precum unt, iaurt sau alimente pe care nu le consumă cu ușurință. Fiecare borcan de dulceață Bonne Maman are un conținut de peste 50% fructe, nu conține coloranți și nici arome artificiale. Cu alte cuvinte, Bonne Maman concurează cu succes cu dulcețurile făcute în casă, deoarece are exact aceeași compoziție.” a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

apricot-3045320001532raspberry-3045320001570

În România, dulceața Bonne Maman este disponibilă în variante clasice precum caise, căpșune, vișine sau zmeură, dar și în amestecuri de fructe sau în variante mai exotice, cum este marmelada de portocale.

 

Despre Bonne Maman

Brandul Bonne Maman a fost lansat în anul 1971, în Franța, de către Andros, o companie de familie. Astăzi, Bonne Maman a devenit lider de necontestat în Franta și în multe țări numărul 1 între brandurile importate.

Cu conținut ridicat de fruct, minimum 50%, fără coloranți și arome artificiale, dulcețurile Bonne Maman sunt produse doar din cele mai bune fructe. Pentru că Bonne Maman selectează pentru produsele sale doar fructe intens aromate, care sunt fierte încet pentru a nu distruge bucățile de fruct.

Bonne Maman folosește zahăr brun, din trestie de zahar și zahăr alb din sfeclă, care înlocuiesc siropul de glucoză sau fructoză. Dulceața Bonne Maman are în compoziție îndulcitori naturali, cum ar fi grape-ul, care nu influențează gustul final al produsului.

Dulceața Bonne Maman se găsește în magazinele Auchan, Kaufland, Cora și Carrefour la prețul recomandat de 13-14 lei.