Scroll Top

Cifre care ar trebui sa dea de gandit! Peste 60% dintre barbatii de peste 30 de ani se confrunta cu problema caderii parului

 
SignatureA (Demo)

Și bărbații sunt atenți la aspectul lor, iar dacă facem referire la căderea părului, atunci subiectul devine sensibil. În timp ce unii dintre aceștia nu își fac probleme în legătură cu căderea părului și nu apelează la forme de combatere a calviției, pentru alți bărbați căderea părului devine o problemă presantă, care determină stări emoționale negative, manifestate prin lipsă de încredere în sine sau chiar depresie.

Potrivit American Hair Loss Association, căderea părului apare în procent de aproximativ 60% în cazul bărbaților de peste 30 de ani, ajungând până la 85%, în cazul bărbaților de peste 50 de ani. La mulți bărbați însă, această afecțiune își face apariția încă din timpul adolescenței, în special în zona tâmplelor și în creștetul capului. Inițial, se poate observa o slabă rărire a părului, pentru ca mai apoi aceasta să devină vizibilă, prin înălțarea frunții și evidențierea capului. Conform aceluiași studiu, în aproximativ 25% din cazuri, problema căderii părului debutează chiar înaintea vârstei de 21 de ani.


Motivele acesteia sunt numeroase: de la cauze genetice, la alimentație, secreția excesivă a sebumului, administrarea anumitor medicamente, șocul emoțional sau apariția anumitor afecțiuni. Indiferent care sunt cauzele care determină căderea părului, trebuie să luăm măsuri înainte să fie prea târziu. Primul pas este întotdeauna diagnosticarea cauzei căderii părului de către un specialist. Odată ce cauza este determinată, se poate trece la aplicarea tratamentelor speciale pentru părul predispus la cădere.

Tratamentele organice Oway – soluția pentru părul predispus la cădere

“Tot mai mulți bărbați sunt interesați de tratamentele împotriva căderii părului și asta pentru că grija față de aspectul fizic a luat tot mai mult avânt în ultima perioadă. De aceea, am introdus tratamente speciale împotriva căderii părului care se adresează și bărbaților. Începem cu o curățare specială, printr-o baie de păr micro-stimulantă, care ajută la eliminarea toxinelor, reactivand microcirculația, hrănind bulbul de păr și contribuind la creșterea naturală a acestuia. Apoi se aplică un tratament densifiant care are scopul de a întări legătura și stabilitatea dintre firul de păr și bulb și de a stimula derma papilară și oxigenarea scalpului, pentru inducerea creșterii capilare”, explică Adina Farcaș, Brand Ambassador Oway și owner Signature A.

Gama de tratamente Oway vine cu o abordare nouă asupra problemei căderii părului și cu produse realizate numai din uleiuri esențiale din culturi bio organice și biodinamice, mai exact produse realizate din plante crescute în mod natural, pe terenuri unde nu au fost folosite pesticide sau îngrășământ timp de 25 de ani. Astfel, calitatea italiană se îmbină armonios cu natura, realizând efectul terapeutic dorit, la intensitate maximă și având la bază o abordare etică, conștientă și durabilă.

Despre Adina Farcaș

Adina Farcaș activează în domeniul beauty de peste 13 ani, timp în care a trecut de la hairstylist la manager, trainer și formator. A urmat cursuri de specializare la Viena, Londra, Praga, Milano și Bologna, iar în prezent este Brand Ambassador Oway și owner Signature A.