Scroll Top

NUK are grijă de campionul tău

 

nuk_1Sportul stă la baza unei vieți sănătoase, indiferent de vârsta pe care o ai – pentru copii, însă, este cu mult mai important. Deși rolul principal al sportului este de a-l ajuta pe cel mic să crească puternic și sănătos din punct de vedere fizic, există și o serie de beneficii mintale deloc de neglijat pentru el. Nuk încurajează mișcarea pentru bebeluși și are grijă de campionul tău în momentele în care acesta are cea mai mare nevoie.

Pentru cei mici, cea mai potrivită modalitate de a face mișcare este înotul, care pe lângă distracție, le oferă și o primă experiență educațională și de socializare, desfășurată în afara mediului cunoscut de acasă, dar și ocazia de a invăța unele abilități importante pentru dezvoltarea lor.  Studiile au arătat că bebelușii care fac înot în primii doi ani din viață dezvoltă un sentiment de adaptabilitate la mediul înconjurător mai bun și astfel, învață să fie mai creativi și mai atenți la detaliile din jurul lor.

“Încă de la naștere, copiii dețin reflexul natural al închiderii glotei atunci când sunt scufundați în apa însă această abilitate se pierde în timp dacă aceștia nu exersează. Fiecare nou-născut are potențialul de a deveni un mic înotător și, cu cât mai devreme descoperă senzația de plutire și înot subacvatic, cu atât mai relaxat și independent va deveni când va crește”, explică Florian Clenci, manager Acvatic Bebe Club.

Indiferent de tipul de activitate sportivă pe care o alegi pentru cel mic, NUK te susține atunci când ai cea mai mare nevoie să-i fii alături, să-l ajuți să descopere lumea și să progreseze. Tu cum ai grijă de campionul tău?

Lasă-l să se miște în voie. De restul se ocupă NUK

Dezvoltate ca urmare a cercetărilor medicale, dar având la bază mai ales experiențele mămicilor de pretutindeni, cunoștințele acumulate de 6 decenii s-au concretizat într-o comoară unică numită Experiență. NUK vine în ajutorul mamelor cu articolele de care au nevoie, chiar din primele zile de viață ale micuților.

Utilizate și îndrăgite de mămici și bebeluși din peste 110 de ţări și de pe 5 continente, produsele Nuk sprijină și promovează dezvoltarea naturală a bebelușilor prin crearea unor produse îndreptate optim către nevoile acestora.

nuk_2

Despre NUK

In 1956, cei doi experţi în dentiţie Prof Dr Dr W. Balters şi Dr med. dent. A. Müller au pus fundamentul pentru NUK prin invenţia primei suzete ortodontice.

Expertiza NUK în domeniul îngrijirii bebeluşilor combinată cu exigenţa de a oferi produse din materiale selectate şi de cel mai înalt nivel calitativ posibil, a condus către concepte bine gândite, care sunt ajustate optim la nevoile fiecarei etape a dezvoltarii bebeluşilor. NUK oferă mamelor liniştea sufletească de a face ceea ce este potrivit – în mai mult de 110 ţări din întreaga lume.

Portofoliul de produse constă în biberoane, tetine, suzete, produse pentru mămici în perioada alăptării (tampoane pentru sân, pompe pentru extras laptele matern, apărători pentru sân etc.), produse de dentiţie orală, produse de igienă&îngrijire etc

Detalii pe: www.nuk.ro şi pe www.facebook.com/NUK.Romania

Hashtag-urile campaniei sunt: #nuk  #campionulmeu #suzetanuk #cananuk