Scroll Top

NUK – de 60 de ani alături de părinți și copii

 
Nuk_SMPppppppppppp (Demo)

Știm foarte bine că viața de părinte nu este atât de ușoară pe cât pare, chiar dacă e presărată cu împliniri și fericire. În creșterea bebelușilor, grija și responsabilitatea sunt enorm de mari, și asta pentru că până când cei mici învață să vorbească, să spună ce vor sau ce îi doare, trebuie să treacă un timp. Înțelegem și apreciem eforturile de zi cu zi ale părinților, de aceea, în cadrul Social Media for Parents, NUK a premiat părinții campioni.

Orice părinte încearcă să îi ofere copilului său tot ce este mai bun și are grijă întotdeauna ca acesta să fie în siguranță și sănătos. Responsabilitatea crește atunci când faci parte dintr-o comunitate și împărtășești experiențele de zi cu zi cu alți părinți. Nuk a premiat părinții bloggeri atât pentru grija, atenția și afecțiunea pe care le oferă celor mici, cât și pentru dorința de a veni în sprijinul celorlalți părinți cu sfaturi din propria lor experiență.

Fie că vorbim despre hrană sau igienă, cei mici au nevoie de îngrijire specială și protecție, iar aceste aspecte se învață treptat și necesită ajutor. Alimentația are un rol cheie în asigurarea unei sănătăți de fier pentru copil, în special în primul an de viață. Nevoile nutriționale ale unui bebeluș sunt unice, diferite față de cele ale unui adult și chiar de cele ale celorlalți copii, de aceea necesită atenție sporită din partea părinților. Sănătatea bebelușului tău este influențată de asemenea și de igienă, un aspect la care părinții trebuie să fie atenți încă din prima zi de viață a celui mic. De la igiena bebelușului și până la igiena personală a tuturor celor care intră în contact cu el, părinții sunt cei care trebuie să se îngrijească în permanență de curățarea corectă și de protecția celui mic.

NUK are grijă de campionul tău în momentele în care acesta are cea mai mare nevoie și oferă produse speciale pentru igiena personală, prepararea hranei, siguranța copilului, transformând astfel căminul într-un loc sigur și confortabil. NUK te susține atunci când ai cea mai mare nevoie să-i fii alături, să-l ajuți să descopere lumea și să progreseze. De 60 de ani, NUK vine în ajutorul părinților cu produsele necesare pentru o bună creștere și dezvoltare.

NUK are grijă de campionul tău

Dezvoltate ca urmare a cercetărilor medicale, dar având la bază mai ales experiențele mămicilor de pretutindeni, cunoștințele acumulate de 6 decenii s-au concretizat într-o comoară unică numită Experiență. NUK vine în ajutorul mamelor cu articolele de care au nevoie, chiar din primele zile de viață ale micuților.

Utilizate și îndrăgite de mămici și bebeluși din peste 110 de ţări și de pe 5 continente, produsele Nuk sprijină și promovează dezvoltarea naturală a bebelușilor prin crearea unor produse îndreptate optim către nevoile acestora.

nuk_1

Despre NUK

În 1956, cei doi experţi în dentiţie Prof Dr Dr W. Balters şi Dr med. dent. A. Müller au pus fundamentul pentru NUK prin invenţia primei suzete ortodontice.

Expertiza NUK în domeniul îngrijirii bebeluşilor combinată cu exigenţa de a oferi produse din materiale selectate şi de cel mai înalt nivel calitativ posibil, a condus către concepte bine gândite, care sunt ajustate optim la nevoile fiecarei etape a dezvoltării bebeluşilor. NUK oferă mamelor liniştea sufletească de a face ceea ce este potrivit – în mai mult de 110 ţări din întreaga lume.

Portofoliul de produse constă în biberoane, tetine, suzete, produse pentru mămici în perioada alăptării (tampoane pentru sân, pompe pentru extras laptele matern, apărători pentru sân etc.), produse de dentiţie orală, produse de igienă&îngrijire etc.

Detalii pe: www.nuk.ro şi pe www.facebook.com/NUK.Romania