Scroll Top

S-a deschis Julia’s Pets, locul ideal pentru răsfățul animalului tău de companie

 

CapturevdsgvsdPe 30 mai a avut loc deschiderea oficială a pet-shop-ului Julia`s Pets, în incinta Rin Grand Hotel. Julia`s Pets oferă servicii complete pentru fericirea animaluțului de companie, de la îngrijire și toaletare, până la găzduire pe termin lung sau scurt, gooming canin, meniu personalizat și plimbări zilnice.

Iubitorii de animale de companie din București au la dispoziție, începând de luni, cel mai nou petshop, deschis în incinta Rin Grand Hotel, pe șoseaua Vitan Bîrzești 7D-7E.  Deschiderea a avut loc într-o atmoferă specială, într-un cadru plăcut și prietenos atât pentru animale, cât și pentru stăpânii acestora.

La evenimentul de lansare au fost prezente mai multe vedete iubitoare de animale, printre care Diana Bart, Crina Abrudan, Rita Mureșan și Raluca Bădulescu. Acestea au venit împreună cu animalele de companie și s-au arătat foarte mulțumite de serviciile oferite și rezultatele obținute.

Îngrijirea unui animal de companie este un demers responsabil, care înseamnă să te asiguri că acesta este tratat cu grijă și respect în orice situație. Astfel, ideea acestui business s-a născut din dragostea și respectul pentru animale, în special pentru câini și pisici, în semn de recunoștință pentru loialitatea și iubirea lor necondiționată.

Partenerul evenimentului a fost Little Tike, magazin raw vegan, situat tot în incinta Rin Grand Hotel.

Parteneri media: Luxuy, tonica.ro, socialagenda.ro, instilulmeu.ro, louise.ro, gabrielasimion.ro, denisraduandfriends.ro

Picture1Despre Julia`s Pets

Julia’s Pets oferă o gamă largă de produse de îngrijire pentru câini și pisici, hrană diversificată, accesorii, jucării, dar și servicii de grooming canin și cazare pe termen scurt sau lung pentru prietenii noștri necuvântători. Serviciile de gooming canin includ pet spa, spălat, tuns din foarfeca și din mașina, coafat, curățat urechi și ochi, tăiat unghii, vidat glande, furminat, parfumat, tratament pentru pernițe și împrospătarea respirației. Toate acestea se vor realiza cu produse profesionale, într-un ambiant plăcut de către un personal specializat și iubitor de animale. Cazarea pentru câini și pisici se poate face pe termen scurt (un anumit număr de ore sau pentru o zi/noapte), ori pe termen lung (un weekend, o săptămână). Animaluțele vor fi supravegheate în permanența, vor avea parte de un program de mese personalizat, dar și plimbări zilnice. De asemenea, clienții fideli vor beneficia de oferte și discounturi în funcție de preferințe.