Scroll Top

Siviero Maria îți propune vara aceasta 4 sortimente de sorbetto din gama G7

 

Siviero Maria, brandul de gelato autentic italian, te îndeamnă să încerci vara aceasta cele patru sortimente de sorbetto din gama G7: căpșuni, lămâie, mere și zmeură. Sorbetul este un produs fără lapte, pe bază de suc de fructe, deci poate fi consumat de cei care au intoleranță la lactoză, care țin post sau care sunt vegetarieni.

sorbet de capsuni

Sorbetto – strămoșul înghețatei de astăzi

Primele referințe ale acestui desert rece apar încă din antichitate, când Nero, regele Romei, își trimitea sclavii după gheață pe crestele Munților Alpi. Aceștia îi preparau regelui Nero un desert rece: un amestec de nectar de fructe, gheață și miere, care a devenit de-a lungul timpului cunoscut sub numele de „sorbetto”. Denumirea de „sorbetto” derivă din limba arabă, din cuvântul „sharbat”, care înseamnă „piure de fructe”, însă rădăcinile acestui cuvânt apar și în alte limbi indo-europene, precum greaca sau persana.

Sorbet de lamaie

Gama G7 de sorbetto păstrează adevăratul gust al unui gelato

Deși nu conține lapte, gama G7 de sorbetto Siviero Maria păstrează adevăratul gust și textura unui gelato, având un conținut mare de fructe. Sorbetto alla fragola are peste 50% pulpă de căpșuni, Sorbetto alla mela conține 57% suc de mere, Sorbetto al limone conține 20% suc de lămâie de Sicilia, iar Sorbetto alla lampone – 60% suc de zmeură.

sorbet de mere

Aproximativ 70% din populația mondială prezintă intoleranță la lactoză

„Gama G7 Sorbetto se adresează pe de o parte celor care iubesc gustul specific al acestui produs și pe de altă parte, unei noi nișe de piață: veganii și cei cu intoleranță la lactoză. Și noi încercăm cu Siviero Maria și sortimentele G7 Bio și G7 Sorbetto, să satisfacem o gamă cât mai largă de nevoi și gusturi din segmentul de desert rece, pentru că activăm pe o piață în creștere și care este, pe an ce trece, tot mai sofisticată și rafinată”, a explicat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

sorbet de zmeura

Despre Siviero Maria

Siviero Maria este un brand de gelato autentic italian, ce poate fi găsit și în România într-o gamă variată de sortimente: de la variantele clasice cu ciocolată, căpșuni sau vanilie de Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Crema di Firenze- cu biscuiți amaretto, Bacio – ciocolată cu alune sau Fistic Gianduja – fistic cu sirop de cacao. Și nu în ultimul rând, arome clasice italiene Affogato al Amarena, Panna Cotta, Panna con Frutti di Bosco și mai noile Stracciatella, Affogato all Cioccolato și Tiramisu.

Gama G7 a brandul Siviero Maria este distribuit în Romania de compania Maresi Foodbroker către principalele lanțuri de magazine din țară: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland si Selgros. la pretul recomandat de 15.90 lei.