Scroll Top

Soluții rapide pentru posibilele stări de disconfort din vacanță

 

Proiect susținut de Ciocolax Rapid

Capture

Indiferent de destinația aleasă pentru vacanța de vară, trusa medicală trebuie să fie nelipsită din bagajul fiecăruia. Studiile medicale arată că în vacanță, oamenii sunt mult mai predispuși la anumite probleme medicale decât de obicei. De aceea, trusa medicală de vacanță trebuie să conțină atât analgezice și antiinflamatoare, cât și laxative, antidiareice și pansamente pentru loviturile ușoare.

Schimbarea mediului și tendința de a experimenta lucruri noi pot aduce cu ele probleme medicale aparent minore, dar care necesită o îngrijire imediată. De aceea, Ciocolax Rapid a dat startul campaniei Trusa medicală de vacanță, cu scopul de a oferi soluții acelor probleme medicale care pot pune în pericol vacanțele perfecte.

Cele mai importante produse medicale care nu trebuie să lipsească din trusa medicală de vacanță sunt analgezicele, antitermicele, antiinflamatoarele, adjuvantele – pentru dureri diverse; antisepticele locale și antibacterienele – pentru durerile în gât; antitusivele – pentru tuse; antivomitivele – pentru greața și rău de mișcare; antisepticele, antibacterienele și pansamente – pentru lovituri și zgârieturi; calmante și antiinflamatoare – pentru lovituri sau entorse; produse cu filtru UV – pentru arsuri solare; și laxative pentru – constipație.

Constipația, migrenele și durerile de dinți – cele mai frecvente probleme medicale ce apar în vacanță

Atunci când este supus la schimbări, organismul uman reacționează diferit și se pot declanșa diferite afecțiuni, de cele mai multe ori ușoare, dar care necesită o îngrijire rapidă și precisă. Studiile arată că cele mai frecvente probleme medicale care pot să apară în vacanțe sunt constipația, migrenele și durerile de dinți. Pe lângă aceste afecțiuni, tendința de a experimenta lucruri sau locuri noi poate duce și la mici accidente sau leziuni la nivelul pielii.

Ciocolax Rapid – soluția pentru ca nimic să nu îți pună în pericol vacanța perfectă

„Schimbarea mediului, tendința de a încerca preparate culinare noi sau hidratarea necorespunzătore sunt doar câteva dintre motivele care pot contribui la o stare generală neplăcută a organismului, chiar și în vacanță.  De cele mai multe ori, această stare neplăcută se datorează celei mai frecvente probleme digestive: constipația. Aceasta apare atunci când organismul nu reușește să digere anumite alimente, iar o soluție rapidă și eficientă pentru a scăpa de constipație este Ciocolax Rapid.” A explicat Mirabela Milea, farmacist.

Cartonase Ciocolax - A5 landscape-02

Alege momentul potrivit!

Ciocolax Rapid este un laxativ natural, sub formă de capsulă moale cu aromă de ciocolată, ce oferă rezultate după doar 3-4 ore de la administrare. Extractul din scoarță de Crușin-american din Ciocolax Rapid conține cantități mari de cascarozide (glicozide) care stimulează tranzitul intestinal și cresc gradul de hidratare de la nivelul colonului. De asemenea, extractul de Senna și algă brună au efect laxativ și ajută la normalizarea tranzitului intestinal.

Despre Ciocolax Rapid

Ciocolax Rapid este un supliment alimentar natural, care combate constipația în doar 3-4 ore de la administrare și este recomandat atunci când constipația apare ocazional. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.