Scroll Top

Tour-operatorul Paralela 45 s-a extins cu o nouă franciză, Paralela 45 Academiei

 

3Paralela 45, unul dintre cei mai importanți jucători din piața agențiilor de turism din România s-a extins cu nouă unitate în franciză. Pornind de la valorile brandului, agenția Paralela 45 Academiei își propune să valorifice produsele turistice proprii, cu oferte avantajoase și destinații spectaculoase.

,,Îndrăznește să te aventurezi – Be like a wolf traveler!” este sloganul agenției Wolf Traveler care, începând cu 1 aprilie 2016, este în parteneriat cu Paralela 45. Agenția a fost înființată în decembrie 2013 și până în luna martie s-a aflat sub franciza unei alte agenții.

Consiliere turistică și oferte personalizate, cu Paralela 45 Academiei

Paralela 45 Academiei satisface exigențele celor mai diverse categorii de turiști: de la oameni de afaceri care vor sa își planifice călătoria rapid si sigur, cupluri care își doresc o mini-vacanță de weekend, până la familii care sunt în căutarea vacanței ideale.

,,Ne dorim să fim, în primul rând, consilieri de călătorii pentru turiștii care ne aleg, oferindu-le suportul, cunoștințele, experiența și pasiunea noastră. Călătoria sau vacanța trebuie să fie doar un prilej de relaxare și o experiență frumoasă alături de familie, prieteni sau persoane apropiate, fără griji sau cheltuieli neplanificate.” a declarat Adrian Lazar, directorul agenției Paralela 45 Academiei.

Obiectivul general al tour-operatorului Paralela 45 Academiei este de a dezvolta și oferi servicii turistice personalizate, la cel mai bun raport calitate-preț. Agenția oferă consultanță de specialitate și asistență permanentă în planificarea călătoriilor pentru chartere, cicuite și turism individual, intern și extern. Mai multe detalii pe: www.paralela45academiei.ro.

Contact:

Telefon: 021.313.08.41

E-mail: [email protected]